Ne demek?

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve isim yaşamını başlıca düz, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Dairesel dizayn, ayak izini en aza indirirken mübarek dikey harekete izin verir ve bu da onu hem mesken hem bile ticari binalar bağırsakin tatbikî bir seçim haline getirir.

Bütün aşamaların sahih bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı anlatım allıkınması katkısızlanır.

Yangın merdiveni baplarının ve öbür birbir hayli yangınla savaşım ekipmanının ne kullanılacağını öğrenmek, bir yangına kesinlikle yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Salahiyettar itfaiyeden yardım tuzakınabildiği kabil AFAD yetkilileri yangın tatbikatı eğitimi de verebilmektedir.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı Yangın çıkış kapısı istanbul mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi perese çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Hassaten bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olur.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; mevki nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve temelında tek üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak horda görev saha illere özen vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Yangın bapsı fiyatları fevkda nüshalan bütün değmedarımaişetkenlere demetlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

İvarlık edildikleri malzemelerin yekpare ülke koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page